Scarisoara.

Comuna Scarisoara - Olt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Scarisoara - Olt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Scarisoara - Olt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Scarisoara - Olt. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Scarisoara - Olt, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Scarisoara - Olt, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Scarisoara, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Scarisoara - Olt, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre ScarisoaraPagina in care spui si gasesti totul despre Scarisoara

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Anuta Cernat, fiica a acestor locuri...Anuta Cernat, fiica a acestor locuri...

Comuna Scarisoara, mai precis satul Plaviceni, este locul cel mai drag mie, locul in care am... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Scarisoara - Olt!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Scarisoara - Olt!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Scarisoara - OltIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Scarisoara - Olt

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
ScarisoaraIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Scarisoara

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mi-as dori sa particip activ la viata comunei Scarisoara...

..dar din pacate, eu nu mai locuiesc de mult acolo. Mi-as dori in schimb sa aflu cate ceva despre oamenii locului si preocuparile lor actuale. De cate ori sunt prin preajma, vin sa aprind o lumanare la mormantul bunicilor mei, Constantin si Elena Cernat. Este dureros pentru mine, sa vad, ca oamenii pe care i-am iubit si carora le-am cantat din tot sufletul de la o varsta destul de frageda, ma privesc cu raceala, ca pe o straina. Eu sunt si raman o fiica a satului Plaviceni, comuna Scarisoara si mi-as dori sa ma considere alaturi de ei, chiar daca nu mai locuiesc in sat. Stiu ca sunt obositi de preocuparile zilnice, dar ospitalitatea n-ar trebui sa-i paraseasca niciodata pe oltenasii mei harnici si muncitori, pe care-i respect si-i laud de cate ori am ocazia.